Referenties

Testimonials van échte klanten

5/5

“Wij hebben de samenwerking met Olaf als zeer positief ervaren. De communicatie is fijn en hij komt zijn afspraken na. Door zijn creativiteit en proactieve houding is hij sterk in het vinden van geschikt aanbod en hebben wij al enkele mooie deals kunnen doen.”

Jules

5/5

“De samenwerking met Bosma Properties heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Ook het uiteindelijke resultaat was goed, al wil je als verkoper natuurlijk altijd meer. Ik beveel Bosma Properties graag aan bij anderen vanwege hun grote klantenbestand.”

Bart

5/5

“Contact met Olaf voor het vormen van deals was top. Lekker ongedwongen communiceren en het belangrijkste: korte metten maken als het om deals gaat. Zoals hij zelf zou zeggen: tijd kost deals. De snelheid waarmee alles loopt, is bepalend en dit was spot on!”

Cornel

5/5

“In contact gekomen met Bosma via een telefoongesprek. Na een prettige eerste kennismaking via de telefoon, hebben we later in de week afgesproken voor een kopje koffie om mijn wensen te bespreken. Olaf lichtte het verkoopproces toe, wat hij voor mij zou betekenen en hoe hij wilde zorgen voor een optimaal eindresultaat. Gedurende het proces hield Olaf me continu op de hoogte van de voortgang. Uiteindelijk heeft hij mijn vastgoedportefeuille naar tevredenheid verkocht. Ik beveel Olaf zeker aan voor een vakkundig verkoopproces.”

Jos

5/5

“Olaf heeft onze supermarkt verkocht. We wilden het liefst vóór het einde van het jaar de zaken afhandelen, en Olaf heeft die verwachting waargemaakt. Binnen twee maanden was de deal rond, en gedurende het proces zijn we goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De samenwerking verliep uitermate prettig, daarom raden we anderen aan om Olaf bij de verkoop van hun vastgoed te betrekken.”

Hans

5/5

“Na wat wikken en wegen hebben we besloten om via Bosma Properties onze woningportefeuille te verkopen. Vanwege de veranderende markt zochten we een specialist met een groot netwerk, zodat we ons vastgoed voor een goede prijs konden verkopen. Met behulp van een adequate werkwijze is dat gelukt! Nogmaals bedankt voor het mooie resultaat!”

Jan Willem

 

Kennismaking

Wilt u meer weten over wat wij bieden? Via de link hieronder kunt u eenvoudig een belafspraak met ons inplannen.

 
Scroll to Top